Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Friday, July 15, 2016

Aidilfitri Kini


Salam Aidilfitri Maaf Zahir Batin.


Tahun ni tak banyak gambar raya, tak banyak berjalan raya, Kebetulan tahun ni turn abang beraya di kampung isteri kat Perlis. Maka tinggallah aku yang hanya dua beradik beraya bersama mak dan ayah. Pun begitu,  tahun ni tak sama macam tahun-tahun sebelum ni memandangkan tahun ni tahun pertama beraya bersama suami tercinta, cewah! (Nampak tak betapa dah lamanya tak update blog tiba-tiba dah berlaki LOL)

Walaupun cuti Chak tak panjang tapi sekurang-kurangnya sempat beraya bersama pada hari raya bersama. Aku pulak cuti sampai seminggu, maka berayalah sang isteri tanpa suami di sisi #teamrayatanpasuami bak kata Timah. Alhamdulillah. Orang lain mungkin lebih kurang bernasib baik, Nak beraya bersama keluarga pun belum tentu. InsyaAllah jika diberi keizinan dariNya, tahun depan beraya bertiga pulak. Amin.. Syukur Ya Allah..

I Love Us! 


2 comments:

  1. oh! sekejap je masa. selamat pengantin lama. ahaks. selamat hari raya juga!

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHA! terima kasih n selamat hari raya

      Delete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.